======================================================================================
'✿'ܓ♥ ..........ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌᗩᒪᗩIKᑌᗰ.......♥ '✿'ܓ

( : . . . sebarkanlah walau hanya satu ayat . . . : )

- tidak ada hakcipta terpelihara untuk iLmu yang dataNgnya daRi yaNg Maha Esa. bahkan kita dituNtut uNtuk meNyebarkaN apa yaNg kita taHu. maKa, sEbarkanLah apa saJa yaNg aNda fikiRkan perLu disebarkAn. tidaK perLu liNk keMbali atau miNta iZin. apa yaNg aNtum baCa di siNi hanyaLah maKlumat. ianyA akaN meNjaDi iLmu yaNg bermaNfaAt apaBiLa diAmaLkan. dan jIka kita saMpaikaN iLmu yaNg kita ada kePada oraNg lain, maKa Allah akan meNganugerahkan kepaDa kita iLmu yaNg belum kiTa taHu..

(: syUkran jaZila atas kuNjungaN dan seMoga Allah teMukan kita di syurgaNya yaNg aBaDi.. aMin :)

======================================================================================

awaaakkk.. header sya da chantekkk

 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

 heee.. selamat tengah malam yang rabun sume,,,

sesaje nak post tetengah malam yang rabun nie semate2 nak ucap

time kasehh kt cik eka kite da shomen kn header sya..hik3

cik eka bru nie nak eskem en..

nie sya nak kasi eskem kt eka

*

*

*

*

*

*

*

tadaaaaaaa~ ~ ~



*

*

*
pilih2... eka nak yang mane satu?? eka satu, sya satu... heee :p


*

*

*

*

*
alang alang sya bt en3 nie, nak promote blog blogger sowang ag nie...

*

*


*

*
nape ea sya promote blog lan

xde ape un~ sesajer.. ngeh2, cz lan buley di katekan pengomen setia,, heee

pape un.. jenguk2 laa yee blog lan n eka nie 
semuge korang dapat manyak manfaat dari blog teman2 sya n blog sya jugak =)


nite... sya da nak titow ....


p/s : pict eskem nie sya curik kt atok google lg.. atok google baik atie kasi sya curik..hee :D

semoga apa yang di kongsikan ini bermanfaat.. kalo suke like ek =)

12 143 sahabat komen ♥ :

nik lan nik mat said...

huhu..maceh sya..terharu2..blog yg lan follow cume blog yg best2 je..so blog sya mmg best!

ღSya said...

heee :D

sesame lan ;)

blog lan ape kurang nye.. best ape,, en3

nikeeya said...

wahhh..nak juga eskimm..cdpp..:)

ღSya said...

hee.. amek laa..
ade due 2... hee ;D

Ibnushukran said...

uuuiihh sdapnya.. huhu

Ibnushukran said...
This comment has been removed by the author.
eka said...

hehe..kongsi la..bley try dua2..bley kan??kan3??hehe

ღSya said...

haha..
buley3.. coz kalo kasi sowang 1..
sy t'liur gak y 1 ag tu... hehehe

Nur Iman said...

haha..2 la..tao xper..
eh..asam2 xder ke..terliur la nak mkn asam..hehe

Nadia Alzahra said...

assalamualaikum..

memang cantik sangat header blog awk :)

ღSya said...

@nur iman.. hehe.. waa.. sedap 2... k3.. nt sy kasi len kali.. hik3

@nadia alzahra.. waalaikumussalam.. thanx.. hehe